Despre noi

RAMONA ȘI CRISTIAN

Ramona Tiepac

Ramona Elena Tiepac

Sunt o ființă plină de viață care trăiește  fiecare clipă în BUCURIA DE A DĂRUI ȘI A PRIMI, cu o implicare și o dedicare naturală, cu trăiri invadate de veselia și energia culorilor ce mă înconjoară.

Parfumul meu personal este realizat în urma combinării caracterului, competențelor și CARISMEI PROPRII.  Iubesc să citesc și să descopăr lucruri noi ce mă provoacă să fiu CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ a mea.  Iubesc să împărtășesc  din ceea ce sunt: o FIINȚĂ FERICITĂ!

Sunt DESCHISĂ LA NOU asemeni unei flori ce-și deschide petalele la căldura razelor de soare. Sunt plină de recunoștința pentru că sunt BOGĂȚIE ȘI ABUNDENȚĂ! Sunt un antrenor de antreprenori, coach, speaker, trainer, certificat în SUA în JOHN MAXWELL TEAM. Împreuna cu Cristian, prin PROFIT BY LEADERSHIP oferim sprijin ANTREPRENORILOR ȘI MANAGERILOR, pentru consolidarea și DEZVOLTAREA AFACERII, A ECHIPELOR, A OAMENILOR, pentru a aduce profitul și fericirea la job. Contribuim la creșterea profitului, prin ARMONIZAREA BENEFICIILOR MATERIALE CU CELE SPIRITUALE, banii cu fericirea. Promovăm și formăm competențe de COACHING ȘI LEADERSHIP în  firmele care vor să crească motivația, eficiența și performanța  managerilor și a echipelor lor. Dezvoltăm o noua atitudine către  schimbare, adaptare, implicare, pentru stabilirea și echilibrarea SCOPURILOR personale, cu cele ale ECHIPELOR ȘI ALE COMPANIEI.

Am o experienta de peste 15 ani în  VÂNZĂRI, SERVICII, MANAGEMENT ȘI ANTREPRENORIAT. Am obținut PERFORMANȚE în toate domeniile în  care am activat și care mi-au lărgit  orizonturile de cunoaștere și  experiența în special în relațiile  interumane.

Pe lângă alte premii pe care le-am obținut ca recunoaștere a rezultatelor obținute, este TROFEUL LEUL DE LA CANNES – primul obținut în  Romania de o firmă de publicitate cu care am lucrat.

În rest mă ocup să IUBESC: copiii mei, familia și oamenii minunați cu care mă întâlnesc și pe care îmi doresc să-i văd fericiți!
Cristian Cuciureanu

Cristian Gheorghe Cuciureanu

Cristian este AUTOR ȘI ANTREPRENOR în domeniul prosperităţii.Are o experienţă de peste 20 ani în domeniul FINANCIAR. Are o experienţă de peste 18 ani în training, fiind SPEAKER, MENTOR ŞI COACH.

Este membru certificat in SUA, al JOHN MAXWELL TEAM. Utilizează instrumente şi principii de la unul dintre cei mai mari oameni de succes din lume, BOB PROCTOR care a format mii de milionari.

Este autorul AGENDEI PROSPERITĂŢII – cum să ai BANI și BunăSTARE, un instrument practic prin care poţi face saltul de la un statut de cheltuitor profesionist, la INVESTITOR PROFITABIL.

Cristian este membru al Comunităţii Premium ISM (Institute of Sales Management). Cristian a fost membru al MILLION DOLLAR ROUND TABLE (MDRT), The Premier Association of Financial Professionals® Are o experienţă de peste 25 ani în VÂNZĂRI.

Este fondatorul şi vicepreşedintele ASOCIAŢIEI TINERI DE SUCCES. Din 2011, promovează PERFORMANȚA PRIN COMPETENȚĂ în România. În ACADEMIA TINERI DE SUCCES, aduce educaţia non-formală pentru testare, evaluare, orientare și formare de COMPETENŢE DE SUCCES în carieră și în viață. Peste 12.000 DE TINERI au beneficiat de programele pe care le-a creat.

Cristian este terapeut în TERAPII COMPLEMENTARE, reflexologie, presopunctură și masaj terapeutic. Este specializat în TERAPII ENERGETICE, Tehnica Radiantă, Reconectare. Are competențe în Biorezonanță, evaluare și terapii în CAMPURI ENERGETICE ȘI INFORMAȚIONALE cu Metatron și CoRe Inergetix.

Este pasionat DE SPIRITUALITATE și a primit inițieri în India de la Dalai Lama, la muntele Athos, în Peru și Mexic.

Cunoașterea și descoperirea SCOPULUI ȘI SENSULUI VIEȚII, succesului, a fericirii, iubirii, sunt preocupările lui de suflet, pe care vrea să le împărtășească cu toți cei care sunt dornici să-și găsească ECHILIBRUL ARMONIA, ÎMPLINIREA!
Te-am inspirat? Contactează-ne acum!

TU ai descoperit cine suntem noi PROFIT BY LEADERSHIP, Ramona și Cristian?
Ești aici pentru ca să vezi că noi doi am înțeles, că suntem mai buni împreună. Doi suntem mai performanți decât unul.
TU poți avea PROFIT BY LEADERSHIP pentru că doi: RAMONA și CRISTIAN au înțeles că împreună înseamnă mai mult, mai bine, mai sus, mai performant!
TU ai descoperit de ce împreună vom fi profitabili, cum vom descoperi ce ai de facut: Hai să ne cunoaștem!

CE vei câștiga?
TU vei cunoaște una, două sau mai multe persoane care te vor inspira să devii cel care vrei să FII: profitabil și de succes, zâmbitor și fericit!
TU vei decide apoi, dacă vom merge împreună pe drumul tău!
Felicitări pentru că ai ajuns aici!
Ai urcat prima treaptă! Acum, hai să împărtășim experiențele!
CONTACTEAZĂ-NE!

Și deja ai urcat a doua treaptă, care te va ridica pe a treia: ne vei cunoaște și vei afla multe lucruri care te vor face să ajungi mai sus cu o treaptă … Surprizele te vor însoți și starea de bine va începe a te defini … Chiar am creat acum o rimă:
Starea de bine
Începe cu tine,
Vom crea o stare împreună,
Din ce în ce mai bună!
CONTACTEAZĂ-NE să descoperi, CUM PUTEM CREȘTE ÎMPREUNĂ!

TU ai descoperit până acum că este foarte ușor să îți atingi SCOPURILE, dacă ai alături oameni ca tine, cu ATITUDINE, oameni de acțiune care și ei își doresc PROFIT, oameni ca noi?
TU ai simțit ce bine este să ai alături oameni pe care te poți SPRIJINI, care pot să îți completeze calitățile, aptitudinile, IDEALURILE, oameni ca noi?
TU știi că e mai ușor să crești împreună cu cei care au o ATITUDINE POZITIVĂ, optimism și bună dispoziție, au și îți aduc ZÂMBETUL pe buze, oameni ca noi?
TU te-ai convins că o destinație este mai ușor de atins când ai GHIZI, care îți arată drumul, mai scurt, mai ușor mai repede, ca noi?
TU ai ajuns aici pentru că ai intuit că LEADERSHIP-ul este și calea TA, iar legile lui îți pot pune în evidență calitățile de LIDER, alături de noi?
TU ai descoperit COACHINGUL ȘI  MENTORATUL și simți că sunt metodele pe care vrei sa le testezi sau sa le folosești pentru a deveni cel care meriți să FII și să AI ceea ce meriți  împreună cu NOI!
TU simți și ai încredere că noi, PROFIT BY LEADESHIP: RAMONA și CRISTIAN suntem cei care pot și  îți face placere să te însoțească pe calea ta spre BunăSTARE!
Hai să ne cunoaștem!

Scroll to Top