Programe

PLAN DE DEZVOLTARE PERSONALĂ SPRE PERFORMANȚĂ

Vrei să ai un SCOP BINE DEFINIT, creat de o INTENȚIE CLAR FORMULATĂ și care respectă Legile Dezvoltării Personale?
Vrei să ALEGI să crești, să mergi mai departe și să descoperi ceea ce AI NEVOIE, ce este mai important pentru tine ACUM, pentru viitorul tău care se transformă din VIS în realitate?
Vrei să știi cum poți TU să decizi SENSUL ȘI SCOPUL VIEȚII TALE?

CUM DEVII
LIDER!

Vrei să-ți conduci TU viața, echipa sau afacerea de pe poziția de lider? Vei învăța să aplici
cele 21 de Legi Supreme ale Liderului pentru SUCCESUL tău – după John Maxwell.

CUM DEVII
SUCCES R.E.A.L.!

Vrei să ai Atitudine de SUCCES, SĂ CREEZI RELAȚII puternice, să te ECHIPEZI cu competențe de LEADERSHIP? TU ALEGI dacă SUCCESUL este o destinație, un drum sau o stare de A FI – PE CARE POȚI SĂ O TRĂIEȘTI ZI DE ZI.

INVESTITOR PROFITABIL sau CHELTUITOR PROFESIONIST!

Vrei să descoperi dacă ești CHELTUITOR PROFESIONIST cu timpul și banii din viața ta? Vrei să îți formezi MINDSETUL de INVESTITOR, sau vrei să obții PROFIT investind timpul și banii pe care îi ai tu sau cei din jurul tău?

BUSOLA LIDERSHIPULUI
TĂU PERSONAL

Vrei să ai curajul de a deveni CEA MAI BUNĂ VARIANTA A TA? Vrei să renunți la a te invalida și a te deprecia? Vrei să aduci valoare în viața  ta? Vrei să primești o MATRICE de LEADERSHIP personal în urma căreia te vei descoperi, te vei simți împlinit și vei deveni cel mai bun prieten al tău?
Vrei ca TU să stabilești dacă pe drumul tău către SUCCES sau PROFIT ai nevoie de orientare, de un ghid, un coach care să te orienteze și să te sprijine. Vrei ca tu să fii printre persoanele care doresc SĂ CREASCĂ ÎN 3 LUNI CA ALȚII ÎNTR-UN AN. Vrei să DESCOPERI că cel mai important lucru din această viață, nu este locul în care ne aflăm, ci DIRECȚIA spre care ne îndreptăm? Vrei să ai BUSOLA care îți arată direcția în care te îndrepți, PAȘII pe care îi ai de făcut ca să ajungi cea mai bună variantă a ta, ABILITĂȚILE pe care le ai de pus la punct pentru a deveni proprietarul propriului tău POTENȚIAL. “Dacă nu știi încotro  te îndrepți vei sfârși în altă parte” – nu crezi că este timpul să pornești?

Jocul LIDERILOR sau
LEADERSHIP GAME

Vrei să OBȚII PERFORMANȚA în echipă, în afacere? Vrei să folosești în modul cel mai eficient TIMPUL ȘI ENERGIA membrilor echipei? Vrei să simți dacă echipa din care faci parte sau pe care o conduci ca MANAGER, LIDER sau antreprenor are nevoie să facă un salt de la plafonare la ATITUDINE, INIȚIATIVĂ, IMPLICARE, acțiuni sustenabile, la performanță? Vrei să simți că ai alături mai mult decât colegi, PARTENERI PENTRU PERFORMANȚĂ? Vrei ca LEADERSHIPUL să fie caracteristica echipei tale?
Ce este Jocul Liderilor – Leadership game? Ai aici și acum la dispoziție cel mai performant instrument care te ajută în autocunoaștere și în  descoperirea calităților și competențelor digitale ale managerilor și ai membrilor echipei tale! Este o metodă simplă și rapidă pentru găsirea soluțiilor la cele mai grele probleme de business! Este cel mai serios joc pe care o echipă de manageri îl poate juca cu plăcere, pentru a se elibera de stress și a se distra în timp ce descoperă laturi ascunse ale personalității lor și rezolvă situații care în alte condiții erau fără rezolvare. Vrei să vezi cum acest joc te sprijină în  performanță?

MANAGEMENTUL STRESULUI sau cum transformi stresul în energie

Vrei să DESCOPERI cea mai des întâlnită, cauza cea mai importantă, care creează dezechilibre, lipsă de ENERGIE, emoții negative, relații  dezastruoase, scăderea sistemului imunitar, boli, lipsă de PERFORMANȚĂ, nefericire? Vrei să fi printre cei care au ATITUDINE POZITIVĂ, optimism, emoții constructive, benefice? Vrei să descoperi metode de a accesa STAREA DE FERICIRE? Vrei să eviți anxietatea, depresia și alte AFECȚIUNI FIZICE, PSIHICE, EMOȚIONALE? Vrei să cunoști, să conștientizezi și să ai la îndemână instrumentele prin care să TRANSFORMI DISTRESUL în EUstress? Vrei să descoperi cheia către FERICIRE, PERFORMANȚĂ, IUBIRE?
Scroll to Top